preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivan Lacković Croata Kalinovac

Login
OŠ Ivan Lacković Croata Kalinovac

     

MS Teams uz Office365

Dokumenti škole za školsku 2020./2021.godinu

 

Najava događaja
 
 
Izborna nastava

Obavijest o pohađanju izborne nastave u šk.godini 2020./2021.

HIMNA ŠKOLE

ŠKOLO LACKOVIĆA CROATE

Jutrom kad se probudim ja na školu pomislim

na lektire i zadatke, znanjem se ponosim

A u školi dani su kao sve iz bajke

crtam, pišem, glumim, o okolišu brinem se.

Školo Lackovića Croate

pjesmom slavim te

u srcu čuvam te.

Školo Lackovića Croate

i kada porastem

uvijek voljeti ću te.

Školo moja volim te.

KNJIŽNICA

e-lektire

Tražilica
Brojač posjeta
Ispis statistike od 26. 9. 2011.

Ukupno: 498382
Ovaj mjesec: 1625
Ovaj tjedan: 175
Danas: 1
Plan upisa u prvi razred osnovne škole za školsku godinu 2020./21.

U priloženim dokumentima nalaze se sve važne informacije kao i potrebna dokumentacija vezana uz upis djece u prvi razred osnovne škole za školsku godinu 2020./21.

Prva radionica s predškolcima

Pedagoginja je 15.siječnja 2020. godine održala prvu radionicu s predškolskom skupinom djece u Dječjem vrtiću Bubamara Kalinovac. Djeca su se imala priliku predstaviti pedagoginji, kao i pedagoginja njima. Nakon toga na raznobojnim papirima crtali su sebe i svoju obitelj. Dogovorena je i druga radionica u skoro vrijeme jer se bliži testiranje za upis djece u prvi razred.

Održana druga radionica s predškolcima

Pedagoginja je u srijedu, 3. travnja 2019. godine održala drugu radionicu s predškolskom skupinom. Uvodna aktivnost bila je usmjerena na poznavanje boja i povezivanje s osjećajima. Svi smo bili sretani u različitim bojama. Djeca su se zatim podijelila u skupine u kojima su dobili radne listiće s tematikom razvoja grafomotornih i početnih školskih sposobnosti. Na kraju radionice na zajedničkom plakatu su nacrtali sebe i dali ime svojoj skupini. Pedagoginja je djeci na kraju podijelila slatke nagrade za dobru suradnju i pozdravila ih do samog testiranja kad se ponovno vide, 15. travnja.

Održana prva radionica s predškolcima

Pedagoginja je u srijedu, 20. ožujka 2019., posjetila predškolsku skupinu u DV Bubamara Kalinovac. Kako bi se djeci olakšao sam postupak upisa u prvi razred i predstojećeg testiranja pedagoginja ima praksu otići do njih, predstaviti se i upoznati s njima. Učenici su na početku pokazali svoje znanje u poznavanju brojeva, zatim su na dobivenim pločicama napisali svoja imena i prpremili se za predstavljanje. Vježbom dodavanja lopte obavili smo međusobno predstavljanje, a na kraju su djeca crtala svoje obitelji i omiljene aktivnosti koje s obitelji rade.

preskoči na navigaciju