preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivan Lacković Croata Kalinovac

Login
DOBRO DOŠLI NA MREŽNE STRANICE OŠ IVAN LACKOVIĆ CROATA!

učite pomoću školskog portala i na poklon dobivate Office 365 

http://ettaedu.azoo.hr/Default.aspx

https://www.upisi.hr/upisi/

https://e-usmjeravanje.hzz.hr/​

Fotografija mjeseca
 

 

 

Upisi djece u prvi razred

http://os-kalinovac.skole.hr/roditelji

Školski dokumenti

Zaštita od elektroničkog nasilja

 

ŠKOLO LACKOVIĆA CROATE-HIMNA ŠKOLE

Jutrom kad se probudim

Ja na školu pomislim

Na lektire i  zadatke,

znanjem se ponosim.

Jer u  školi uvijek ima

aktivnosti koje raduju me

Crtam, pišem, glumim,

O okolišu brinem  se.

Školo Lackovića Croate

Pjesmom slavim te

Drage uspomene

U srcu čuvam sve.

Školo Lackovića Croate

pjesmom slavim te

I kad porastem

U srcu nosit ću te.

Iz učionice se te

Ori učitelja glas

Školsko zvono kad zazvoni

Djeca igraju se sva.

I dok trčim hodnikom

Pjevam plešem ja po svom

Sretna sam jer škola mi je

Uvijek bila drugi dom.

Školo Lackovića Croate

Pjesmom slavim te

Drage uspomene

U srcu čuvam sve.

Školo Lackovića Croate

pjesmom slavim te

I kad porastem

U srcu nosit ću te.

 

 

Tražilica
Tko smo mi?

e-lektire

KNJIŽNICA

Brojač posjeta
Ispis statistike od 26. 9. 2011.

Ukupno: 451084
Ovaj mjesec: 2084
Ovaj tjedan: 365
Danas: 213
vijesti
OTVORENI KIŠOBRAN-radionice u 6. razredu
Katarina Švarbić / datum: 21. 2. 2018. 11:42

Tijekom mjeseca veljače, održane su radionice preventivnog programa Otvoreni kišobran. Cilj programa edukacija je učenika o štetnosti alkohola i pušenja. Odradili smo inicijalno anketiranje, radionicu 1 - Upoznajmo se bolje, radionicu 2 - Mali princ i radionicu 3 - Pušenje i zdravlje. Pedagoginji je u pomoć uskočio i školski knjižničar Igor Radmilović. Još  nam je ostala radionica 4 - Kako reći NE te finalno anketiranje koje ćemo odraditi sljedećeg utorka. Predavanje za roditelje održano je u Mjesecu borbe protiv ovisnosti, 23. studenog 2017. godine.


[OPŠIRNIJE]OTVORENI KIŠOBRAN šk. god. 2015./2016.
Martina Klasan / datum: 3. 3. 2016. 14:31

Završen je ciklus radionica OTVORENI KIŠOBRAN!

Tijekom veljače pedagoginja je u suradnji s razrednicama i učenicima održala četiri radionice preventivnog programa Otvoreni kišobran. Program je namijenjen učenicima šestih razreda, a cilj mu je prevencija ovisnosti o alkoholu i cigaretama. Prva radionica bila je usmjerena na međusobno upoznavanje učenika u razredu. U drugoj radionici naučili smo koje su opasnosti i posljedice konzumiranja alkohola. Treća je bila posvećena štetnosti pušenja.  Naziv četvrte radionice bio je „Kako reći NE“, a cilj da učenici spoznaju načine na koje se mogu oduprijeti negativnim pritiscima i nagovorima.

Prilikom realizacije ovog programa učenici su se prije svega dobro zabavili, a uz to  ponešto i naučili.

 


[OPŠIRNIJE]Završen Otvoreni kišobran 2013./14.
Katarina Švarbić / datum: 5. 5. 2014. 09:49

Kratkim predavanjem za roditelje, 29. travnja 2014. godine, završen je preventivni program Otvoreni kišobran. Roditelji su imali priliku vidjeti rezultate inicijalnog i finalnog upitnika koji su popunjavali učenici. Također se govorilo o čimbenicima koji utječu na formiranje stavova i razvoj navika učenika. Na samom kraju roditelji su ocijenili preventivni program Otvoreni kišobran na evaluacijskim listićima.


[OPŠIRNIJE]Odrađene radionice br. 3 i 4
Darijo Čamilović / datum: 7. 3. 2014. 09:03

    Pedagoginja je u suradnji s razrednicom i učenicima šestog razreda realizirala preventivni program Otvoreni kišobran odradivši posljednje dvije radionice, 26. veljače i 5. ožujka 2014. godine. Učenici su na trećoj radionici odgledali videoizložbu na temu prevencije pušenja nakon čega su izrađivali umne mape uz pomoć materijala koje im je pedagoginja pripremila. Na posljednoj radionici sve skupljeno znanje s prethodnih radionica trebali su primijeniti na stvarnim primjerima te na kraju te primjere dramatizirati, odnosno odglumiti. Prilikom realizacije ovog programa učenici su se prije svega dobro zabavili, a uz to i ponešto naučili.


[OPŠIRNIJE]Otvoreni kišobran šk. god. 2013./14.
Katarina Švarbić / datum: 21. 2. 2014. 09:25

   Šesti razredi naše škole sudjeluju u preventivnom programu Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo naziva Otvoreni kišobran. Prvu radionicu naslova Upoznajmo se bolje odradili smo početkom veljače, a drugu u srijedu 19. 2. 2014. Druga radionica koncipirana je na način da se učenike educira o lošim posljedicama konzumacije alkoholnih pića. Preostale dvije radionice odradit će se prema dogovoru s razrednicom.


[OPŠIRNIJE]OTVORENI KIŠOBRAN 2012./13.
Katarina Švarbić / datum: 4. 2. 2013. 12:42

    I ove školske godine, škola sudjeluje u projektu HZJZ Otvoreni kišobran. Sudionici projekta su učenici šestog razreda. Cilj je edukacija i prevencija ovisničkih ponašanja vezanih uz konzumiranje aklohola i duhanskih proizvoda. Odradili smo već dvije radionice, a fotografije s posljednje odrađene možete vidjeti klikom na riječ opširnije.


[OPŠIRNIJE]RADIONICA BR. 4 KAKO REĆI NE
Katarina Švarbić / datum: 12. 3. 2012. 12:25

U ponedjeljak, 12. ožujka 2012., na satu razrednika šestog razreda održana je četvrta radionica preventivnog programa Otvoreni kišobran. Naziv radionice bio je Kako reći ne, a cilj da učenici spoznaju načine na koje se mogu oduprijeti negativnim pritiscima i nagovorima.


[OPŠIRNIJE]RADIONICA BR. 3 PUŠENJE I ZDRAVLJE
Katarina Švarbić / datum: 7. 3. 2012. 16:35

 

U šestom razredu održana je, 7.ožujka 2012., treća radionica preventivnog programa Otvoreni kišobran, naziva ''Pušenje i zdravlje''.


[OPŠIRNIJE]RADIONICA BR. 2 MALI PRINC
Katarina Švarbić / datum: 23. 1. 2012. 13:23

Na satu razrednika u šestom razredu, u ponedjeljak 23. 1. 2012., održana je druga radionica preventivnog programa Otvoreni kišobran. Naziv radionice je ''Mali princ''.


[OPŠIRNIJE]RODITELJSKI SASTANAK
Darijo Čamilović / datum: 30. 11. 2011. 10:43

 

     

 

 U četvrtak, 24. studenog 2011. godine, održan je roditeljski sastanak u šestom razredu. Na roditeljskom sastanku imali smo gosta predavača, višu medicinsku sestru Milicu Pakasin koja je roditeljima održala predavanje vezano uz projekt OTVORENI KIŠOBRAN


[OPŠIRNIJE]RADIONICA BR. 1 UPOZNAJMO SE BOLJE
Darijo Čamilović / datum: 14. 11. 2011. 14:06

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U ponedjeljak 14. 11. 2011. godine, u šestom razredu, održana je prva radionica u sklopu preventivnog programa Otvoreni kišobran. Naziv radionice je Upoznajmo se bolje!


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju