preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivan Lacković Croata Kalinovac

Login
OŠ Ivan Lacković Croata Kalinovac

     

MS Teams uz Office365

Dokumenti škole za školsku 2020./2021.godinu

 

Najava događaja
 
 
Izborna nastava

Obavijest o pohađanju izborne nastave u šk.godini 2020./2021.

HIMNA ŠKOLE

ŠKOLO LACKOVIĆA CROATE

Jutrom kad se probudim ja na školu pomislim

na lektire i zadatke, znanjem se ponosim

A u školi dani su kao sve iz bajke

crtam, pišem, glumim, o okolišu brinem se.

Školo Lackovića Croate

pjesmom slavim te

u srcu čuvam te.

Školo Lackovića Croate

i kada porastem

uvijek voljeti ću te.

Školo moja volim te.

KNJIŽNICA

e-lektire

Tražilica
Brojač posjeta
Ispis statistike od 26. 9. 2011.

Ukupno: 498382
Ovaj mjesec: 1625
Ovaj tjedan: 175
Danas: 1
Nada Kožar
Izvješće o radu dodatne nastave kemije „MALI KEMIČARI“, 2019./2020.
Darijo Čamilović / datum: 24. 8. 2020. 18:42

Tijekom nastavne godine u okviru 35 nastavnih sati realizirani su nastavni sadržaji u okviru izvannastavne aktivnosti – dodatna nastava iz nastavnog predmeta kemija:

„MALI KEMIČARI“

 

Polaznici su bili učenici sedmog i osmog razreda.  Rad se prvenstveno bazirao na realizaciji praktičnih sadržaja rada kao nastavka i nadogradnje nastavnog gradiva sa redovne nastave. Suradnja i rad tijekom redovite nastave  odvijao se srijedom  iza šestog sata u trajanju od jednog sata , a prema potrebi i više .

Učenik Luka Vedriš se pripremao za školsko natjecanje  na kojem je postigao zavidne rezultate i plasirao se na Županijsku razinu natjecanja.

Tijekom mjeseca ožujka zbog „covid19“  situacije prešlo se na online rad kako na redovnoj nastavi  tako i u izvannastavnoj aktivnosti.  Rad do kraja nastavne godine koja se u cijelosti odvijala u  virtualnoj  učionici bazirao se na problemskim zadacima koje su učenici rješavali kao proširivanje i produbljivanje  nastavnih sadržaja obrađivanih tijekom rada na daljinu. Težište je bilo usmjereno na učenika iz osmog razreda (  budući odlazi iz osnovne škole )  sa željom kako bi dobio što bolje temelje i preduvjete za uspješan nastavak školovanja u srednjoj školi.

Cijelo vrijeme rada na satovima dodatne nastave kod učenika se nastojalo razvijati samostalnost i samopouzdanje u rada, primjena teoretskih znanja i spoznaja kod rješavanja problemskih zadataka , spretnost i temeljitost , postupnost , urednost i točnost kod izvođenja pokusa , kritičnost i samokritičnost  kao i odgovornost  prema izvršavanju dogovorenih  radnih obveza.

Zaključak:  Uzevši u obzir okolnosti u kojima se odvijala nastava tijekom nastavne godine 2019./2020.  ( štrajk, rad online) možemo konstatirati da je rad i postignuti  rezultati bili dobri , što bi još bolje bilo  vidljivo da se uspjelo realizirati Županijsko natjecanje na kojem bi učenik Luka Vedriš imao prilike pokazati s kakvom širinom znanja i vještina raspolaže na završetku školovanja u  OŠ.

Čestitke svima !

 

Predmetni učitelj: Nada Kožar


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju