preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivan Lacković Croata Kalinovac

Login
OŠ Ivan Lacković Croata Kalinovac

     

MS Teams uz Office365

Dokumenti škole za školsku 2020./2021.godinu

 

Najava događaja
 
 
Izborna nastava

Obavijest o pohađanju izborne nastave u šk.godini 2020./2021.

HIMNA ŠKOLE

ŠKOLO LACKOVIĆA CROATE

Jutrom kad se probudim ja na školu pomislim

na lektire i zadatke, znanjem se ponosim

A u školi dani su kao sve iz bajke

crtam, pišem, glumim, o okolišu brinem se.

Školo Lackovića Croate

pjesmom slavim te

u srcu čuvam te.

Školo Lackovića Croate

i kada porastem

uvijek voljeti ću te.

Školo moja volim te.

KNJIŽNICA

e-lektire

Tražilica
Brojač posjeta
Ispis statistike od 26. 9. 2011.

Ukupno: 498382
Ovaj mjesec: 1625
Ovaj tjedan: 175
Danas: 1
Jelovnik

 

JELOVNIK OŠ IVAN LACKOVIĆ CROATA KALINOVAC

ŠKOLSKA GODINA 2020./2021.

 

Sukladno Pravilniku o informiranju potrošača o nepretpakiranoj hrani (Narodne novine, broj 144/14), obavještavamo Vas o prisutnosti alergena u hrani.

Informaciju o prisutnim alergenima u hrani možete vidjeti u važećem jelovniku.

Županija i Podravka pokrenule projekt "Pametan obrok za pametnu djecu"

Županija, kao osnivač osamnaest osnovnih škola, još je prošle godine u suradnji s Podravkom započela aktivnosti na projektu ‘Pametan obrok za pametnu djecu’ koji ima za cilj razvitak novog sustava prehrane i organizacije rada školskih kuhinja u osnovnim školama. Na taj bi se način svakom osnovnoškolcu omogućilo da jede zdrave, kvalitetne i nutritivno vrijedne obroke te potaknulo usvajanje zdravih prehrambenih navika.

Projekt će se provoditi u nekoliko faza, u prvoj fazi uključeno je  šest osnovnih škola: OŠ Koprivnički Ivanec, OŠ Kalnik, OŠ Sveti Petar Orehovec, OŠ Legrad, OŠ prof. Franje Viktora Šignjara Virje i OŠ Sokolovac. Jelovnik je osmislio Podravkin stručni tim nutricionista, a nakon dva tjedna napravit će se analiza među korisnicima te će se novi jelovnici uvesti u sve osnovne škole kojima je Županija osnivač. Druga faza projekta uključuje uvođenje materijalnog knjigovodstva odnosno softverskog rješenja.

Cijelo vrijeme provedbe projekta naglasak će biti i na kontinuiranoj edukaciji djece, roditelja i zaposlenika škole odnosno na upoznavanju svih zainteresiranih skupina o važnosti kvalitetne i zdrave prehrane, kako bi projekt polučio rezultate, a edukaciju će provoditi Podravka, Županija i škole kao partneri.

Kroz ovaj projekt planira se osnažiti sustav uključivanja lokalnih proizvoda u opskrbi školskih kuhinja i stvoriti preduvjete da proizvođači prehrambenih proizvoda s područja Županije i domaća obiteljska poljoprivredna gospodarstva što jednostavnije plasiraju svoje proizvode.

Županija je u suradnji s Podravkom pripremila i letak namijenjen djeci i roditeljima s dvotjednim jelovnikom, ali i osnovnim podacima o pravilnoj prehrani, a možete ga vidjeti OVDJE.

 

 

 

 

preskoči na navigaciju