preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivan Lacković Croata Kalinovac

Login
OŠ Ivan Lacković Croata Kalinovac

     

MS Teams uz Office365

Dokumenti škole za školsku 2020./2021.godinu

 

Najava događaja
 
 
Izborna nastava

Obavijest o pohađanju izborne nastave u šk.godini 2020./2021.

HIMNA ŠKOLE

ŠKOLO LACKOVIĆA CROATE

Jutrom kad se probudim ja na školu pomislim

na lektire i zadatke, znanjem se ponosim

A u školi dani su kao sve iz bajke

crtam, pišem, glumim, o okolišu brinem se.

Školo Lackovića Croate

pjesmom slavim te

u srcu čuvam te.

Školo Lackovića Croate

i kada porastem

uvijek voljeti ću te.

Školo moja volim te.

KNJIŽNICA

e-lektire

Tražilica
Brojač posjeta
Ispis statistike od 26. 9. 2011.

Ukupno: 498382
Ovaj mjesec: 1625
Ovaj tjedan: 175
Danas: 1
Održive misli

Projekt „Održive misli“ u 2019./2020. školskoj godini

 

Osnovna škola Ivan Lacković Croata  Kalinovac zajedno sa susjednim školama i vrtićima, te općinama s područja grada Đurđevca  sudjeluje u projektu „Održive misli“.

Projekt je  financiran iz sredstava EU u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezije 2014. -2020. i Ministarstva zaštite okoliša i energetike, te ima za cilj predstaviti problematiku otpada i njegovu štetnost na okolinu. 

U sklopu projekta obradit će se teme: gospodarenje otpadom, prikupljanje otpada, recikliranje i ponovna upotreba. Sudjelovanjem u projektu Škola nastavlja djelovati i promicati ciljeve eko škole, te time  opravdati dijamantni status eko škole.

Aktivnost koja će se provoditi u osnovnim školama bazira se na ponovnoj upotrebi predmeta koji se može izraditi od prikupljenog otpada.

Ove godine tema projekta je izrada igračke od otpadnog materijala (npr. od plastičnih boca, plastičnih čaša, starih guma, starih žica, tkanine, papira, CD-a i slično). U izradi sudjeluju učenici od prvog do osmog razreda osnovnih škola.

Iz svakog razreda se odabiru po dva najbolja rada koja sudjeluju na školskom natjecanju. Radovi će biti javno izloženi u prostoru Škole.

             Najbolji rad bit će nagrađen tabletom, a izabrat će  ga Povjerenstvo u sastavu:

  1. Hrvoje Baltić, prof. likovne kulture
  2. Kristina Domović, prof. hrvatskoga jezika i književnosti
  3. Igor Radmilović, stručni suradnik knjižničar

 

 

Projekt „Održive misli“

 

Osnovna škola Ivan Lacković Croata  Kalinovac zajedno sa susjednim školama i vrtićima, te općinama s područja grada Đurđevca  sudjeluje u projektu „Održive misli“. Projekt je  financiran iz sredstava EU u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezije 2014. -2020. i Ministarstva zaštite okoliša i energetike, te ima za cilj predstaviti problematiku otpada i njegovu štetnost na okolinu. 

U sklopu projekta obradit će se četiri teme: gospodarenje otpadom, prikupljanje otpada, recikliranje i ponovna upotreba. Sudjelovanjem u projektu Škola nastavlja djelovati i promicati ciljeve eko škole, te time  opravdati dijamantni status eko škole.

Aktivnost koja će se provoditi u osnovnim školama bazira se na ponovnoj upotrebi predmeta koji se može izraditi od prikupljenog otpada.

Nagrađeni rad učenika osmog razreda Noe Lončara.

Priloženi dokumenti:
Radionica.docx

preskoči na navigaciju