preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivan Lacković Croata Kalinovac

Login
OŠ Ivan Lacković Croata Kalinovac

     

MS Teams uz Office365

Dokumenti škole za školsku 2020./2021.godinu

 

Najava događaja
 
 
Izborna nastava

Obavijest o pohađanju izborne nastave u šk.godini 2020./2021.

HIMNA ŠKOLE

ŠKOLO LACKOVIĆA CROATE

Jutrom kad se probudim ja na školu pomislim

na lektire i zadatke, znanjem se ponosim

A u školi dani su kao sve iz bajke

crtam, pišem, glumim, o okolišu brinem se.

Školo Lackovića Croate

pjesmom slavim te

u srcu čuvam te.

Školo Lackovića Croate

i kada porastem

uvijek voljeti ću te.

Školo moja volim te.

KNJIŽNICA

e-lektire

Brojač posjeta
Ispis statistike od 26. 9. 2011.

Ukupno: 498382
Ovaj mjesec: 1625
Ovaj tjedan: 175
Danas: 1
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Vrednovanje digitalne zrelosti škola 2020.
Autor: MIRJANA BAZIJANEC, 12. 11. 2020.

OŠ Ivan Lacković Croata Kalinovac -digitalno napredna škola.

Digitalna zrelost škola je koncept koji, zbog sve veće važnosti digitalnih tehnologija u svakodnevnom životu i poslovanju, sve više dobiva na značaju i u modernom obrazovnom sustavu. OŠ Ivan Lacković Croata Kalinovac  kroz svoje planirane školske aktivnosti i aktivnosti projekta e-Škole sustavno radi na razvijanju digitalne zrelosti. Stoga nas neobično veseli uspjeh nakon provedenog vrednovanja digitalne zrelosti škola 2020. godine u kojima je naša škola u svim područjima postigla 4 razinu koja označava  Digitalno naprednu školu.

Najveći broj škola svrstan je u kategoriju digitalno osposobljenih škola, a samo 3 škole pripadaju kategoriji digitalno zrele škole, što predstavlja značajno postignuće naše Škole.

Ponosna sam na svoje djelatnike koji su prepoznali važnost i prednosti novih tehnologija, posebice u izvođenju nastave na daljinu te tako ojačali svoje digitalne kompetencije.


Pred nama je i dalje veliki izazov u podizanju kvalitete korištenja tehnologije u nastavi, bolje organizacijske pripreme nastave na daljinu, nastavku i širenju stručnog usavršavanja i usvajanja digitalnih kompetencija nastavnika i učenika, iskorištavanju postojećih digitalnih materijala i alata, te kontinuiranom osiguravanju podrške nastavnicima i učenicima kao i kontinuiranom opremanju škola, nastavnika i učenika.

Detaljnije informacije o digitalnoj zrelosti možete pročitati na poveznici: https://www.e-skole.hr/digitalna-zrelost/; a više o ovogodišnjem vrednovanju digitalne zrelosti možete pronaći na: https://www.e-skole.hr/digitalna-zrelost/vanjsko-vrednovanje-digitalne-zrelosti-skola-2020/

Vanjsko vrednovanje digitalne zrelosti škola na uzorku od 250 škola odabranih slučajnim uzorkom proveo je CARNET i Fakultet organizacije i informatike tijekom lipnja i srpnja 2020. godine u područjima digitalne zrelosti – Planiranje, upravljanje i vođenje, Digitalne tehnologije u učenju i poučavanju, Razvoj digitalnih kompetencija, Digitalna kultura i Infrastruktura.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju