preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivan Lacković Croata Kalinovac

Login
OŠ Ivan Lacković Croata Kalinovac

     

MS Teams uz Office365

Dokumenti škole za školsku 2020./2021.godinu

 

Najava događaja
 
 
Izborna nastava

Obavijest o pohađanju izborne nastave u šk.godini 2020./2021.

HIMNA ŠKOLE

ŠKOLO LACKOVIĆA CROATE

Jutrom kad se probudim ja na školu pomislim

na lektire i zadatke, znanjem se ponosim

A u školi dani su kao sve iz bajke

crtam, pišem, glumim, o okolišu brinem se.

Školo Lackovića Croate

pjesmom slavim te

u srcu čuvam te.

Školo Lackovića Croate

i kada porastem

uvijek voljeti ću te.

Školo moja volim te.

KNJIŽNICA

e-lektire

Brojač posjeta
Ispis statistike od 26. 9. 2011.

Ukupno: 498382
Ovaj mjesec: 1625
Ovaj tjedan: 175
Danas: 1
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Projekt "Tjedan školskog doručka “
Autor: MIRJANA BAZIJANEC, 8. 10. 2020.

S ciljem poboljšanja zdrave prehrane učenika, Škola se uključila u program „Živjeti zdravo“.  Ove godine pokrenut je projekt „Tjedan školskog  doručka “ koji se provodi u suradnji s Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo Republike Hrvatske.

Projekt se provodi kako bi se podigla svijest o važnosti nutritivno bogatog doručka za svako školsko dijete. Obilježit će se od 12. do 16. listopada 2020. godine. Tijekom Tjedna školskog doručka promovirat ćemo zdrave namirnice i kreirati ukusne školske obroke. Cijeli tjedan bit će popraćen brojnim promotivnim aktivnostima.

Opširnije u prilogu.


    Svjetski dan hrane (World Food Day) obilježava se svake godine 16. listopada s ciljem jačanja svijesti javnosti o problemu nedostatka hrane u svijetu i potrebe borbe protiv gladi. Hranu treba pripremati racionalno i ne bacati ju. Hrana je preduvjet ljudskog opstanka i blagostanja te temeljna ljudska potreba.

    Kako je hrana preduvjet za zdrav razvoj naše djece na ovaj problem trebamo svakodnevno upozoravati i reagirati. Zdravlje naših školaraca na prvom je mjestu te kod njih želimo osvijestiti potrebu primjene zdrave hrane i zdravog načina života. Oduvijek govorimo kako bi doručak trebao biti najzdraviji i najvažniji obrok u danu, pogotovo kada su u pitanju školarci.

Vodeći se svim navedenim od ove će godine Hrvatska slaviti Tjedan školskog doručka, a proslavit ćemo ga u tjednu od 12. do 16. listopada 2020. godine.

Obilježavanju Tjedna školskog doručka priključit će se i naša škola. Potrudit ćemo se tijekom ovog tjedna kod učenika podići svijest o važnosti nutritivno bogatog doručka za svako školsko dijete.

Ovaj petodnevni izazov jako nam je interesantan i potrudit ćemo se ispuniti sve zadatke kako bi dobili školsku diplomu Živjeti zdravo!

Na mrežnim stranicama škole, tijekom tog tjedna, svakodnevno ćemo objavljivati fotografije i aktivnosti učenika koje će se provoditi.

U planu je jaaako puno aktivnosti. Budite u korak s nama i pratite nas cijeli tjedan!!  Nakon održanih svih aktivnosti nadamo se da će kod sve naše školske djece zaživjeti slogan

Imam novi plan – doručkujem svaki dan!!!

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju